Notícies

 • Lluminàries led L’Ajuntament del Pla del Penedès instal·larà 250 lluminàries led, el primer pas per aconseguir un municipi més sostenible 7 d'octubre de 2020

  El Pla del Penedès s’ha adherit, junt amb 13 municipis més, al projecte “Penedès, municipis compromesos amb la sostenibilitat”, emmarcat en el fons FEDER concedit i gestionat pel Consell Comarcal de l’Alt Penedès, amb l’objectiu d’aconseguir un municipi més sostenible i ecològic.

 • Empresa industrial Línia de subvenció directa a les micro i petites empreses industrials 22 de juny de 2020

  Destinada a contribuir d’una manera directa a una part de les despeses estructurals i fixes que les empreses tenen, com a
  conseqüència de la caiguda de l’activitat.

 • Destapa-ho “Destapa” Els maltractaments a les persones grans 15 de juny de 2020

  L’any 2011, l’Assemblea General de les Nacions Unides va designar el 15 de juny com a Dia Mundial de la Presa de Consciència sobre l’Abús i el Maltractament a les Persones Grans.

 • Arxiu Penedès L’Arxiu Municipal del Pla del Penedès participa a l'exposició virtual "Quan anàvem a estudi" 12 de juny de 2020

  El Pla del Penedès participa en l’exposició virtual “Quan anàvem a estudi”, una mostra de documentació d’arxiu d’ajuntaments de la província de Barcelona, formada per 118 documents procedents de 47 arxius municipals. 

 • Telèfon Nou telèfon per atendre les consultes d'habitatge 5 de juny de 2020

  El Consell Comarcal de l’Alt Penedès ha habilitat un segon telèfon d’atenció específica per a les consultes adreçades al Servei Comarcal d’Habitatge

 • Escola Música Oberta la preinscripció per a l'escola de música de l'Alt Penedès 5 de juny de 2020

  El curs escolar 2020-2021 començarà tan bon punt es puguin reprendre les classes als centres educatius, perquè l’EMAP fa servir les aules per impartir les seves classes

 • Ajuts lloguer Ajuts per al pagament del lloguer 2020 1 de juny de 2020

  El Servei d’Habitatge del Consell Comarcal de l’Alt Penedès  tramita els ajuts per al pagament del lloguer que atorga la Generalitat

 • Menjador Convocatòria ajuts de menjador per al curs 2020-2021 26 de maig de 2020

  El Consell Comarcal de l’Alt Penedès ha establert mecanismes de col·laboració amb els centres educatius i els ajuntaments per tal que les sol·licituds que no es puguin tramitar telemàticament es puguin recollir i lliurar al municipi on està escolaritzat cada alumne

 • menjador Quarta recàrrega de les targetes moneder per a l'alumnat amb ajut de menjador 18 de maig de 2020

  S’han recarregat amb 40 € les targetes moneder que es van repartir a finals de març​

  El Departament d’Educació de la Generalitat ha confirmat la quarta recàrrega, amb 40 €, de les targetes moneder. L’import correspon als dies laborables compresos entre l’11 i el 24 de maig.

  El Consell Comarcal de l’Alt Penedès ha canalitzat novament la comunicació rebuda per fer arribar aquesta informació a les famílies dels alumnes beneficiaris dels ajuts menjador.

  Cal recordar que les targetes es poden fer servir exclusivament per a compres en establiments d’alimentació (altrament donaran un missatge d’error) i que qualsevol problema tècnic s’ha de consultar al telèfon d’atenció al client de CaixaBank (Tel. 900 404 090).

 • pla El Pla també reclama una diferenciació de l'Alt Penedès i el Garraf i passar a la Fase 1 la propera setmana 14 de maig de 2020

  "El govern de l'Ajuntament del Pla del Penedès vol expressar el seu malestar davant la proposta que ha fet pública aquest dimecres la conselleria de Salut del govern català, de mantenir a la Fase 0 de desconfinament la regió sanitària metropolitana Sud. L’alcaldessa Vanessa Gascó, en nom del govern municipal, trasllada tot el suport a la proposta del Delegat Territorial de la Generalitat de Catalunya al Penedès, perquè el sector Sanitari de l’Alt Penedès-Garraf-Cunit tingui un tracte diferenciat en relació a la Regió Sanitària Metropolitana Sud.

 • Fruita Durant el confinament compra a les botigues del poble, no et desplacis innecessàriament 7 de maig de 2020
  • Cal Magí: De dilluns a dissabte de 9:00 - 13:30 / 17:00 - 20:00 -  Servei a domicili
  • Supermercat Edo Gual: De dilluns a dissabte de 8:30 a 13:00 i de 17:30 a 19:30 / Dissabte tarda Tancat  - Servei a domicili
  • Cal Carnisser: De dilluns a dissabte de 8:30 a 13:00 i de 17:30 a 19:30 / Dissabte tarda Tancat  - Servei a domicili
  • Cal Carbonell:  dijous i divendres de 8:30 a 13:30 i de 17:00 a 20:30 / dimarts, dimecres i dissabte de 8:30 a 13:30 / Diumenge de 8:00 a 14:00 / Dilluns Tancat
  • Farmàcia: De dilluns a divendres de 9:30 a 13:30 i de 17:00 a 20:00 / Dissabte de 10:00 a 13:00
 • menjador Tercera recàrrega de les targetes moneder per a l'alumnat amb ajut de menjador - duplicat 4 de maig de 2020

  S’han recarregat amb 36 € les targetes moneder que es van repartir a finals de març

  El Departament d’Educació de la Generalitat ha confirmat la tercera recàrrega, amb 36 €, de les targetes moneder. L’import correspon als dies laborables compresos entre el 27 d’abril i el 10 de maig.

  El Consell Comarcal de l’Alt Penedès ha canalitzat novament la comunicació rebuda per fer arribar aquesta informació als beneficiaris dels ajuts menjador.

  Cal recordar que les targetes es poden fer servir exclusivament per a compres en establiments d’alimentació (altrament donaran un missatge d’error) i que qualsevol problema tècnic s’ha de consultar al telèfon d’atenció al client de CaixaBank (Tel. 900 404 090).

 • Caixer INFORMACIÓ ORGT - WEB 30 d'abril de 2020

  Si disposeu d’un document amb el termini de pagament vençut:
  Si es tracta d’un rebut de cobrament periòdic, atès que el seu termini de pagament ha estat ampliat, podeu efectuar el pagament amb el mateix rebut:

  • Pagament en els caixers automàtics habilitats a l’efecte
  • a l'adreça http://orgt.cat/pagartributs
  • o bé per telèfon, trucant al número 932 029 802.
 • Sanitaris Informació de l'EAP Penedès rural relacionada amb la covid-19 27 d'abril de 2020

  El dia 12 d’abril vam celebrar  el dia internacional de l’atenció primària, en aquest escrit voldríem posar de manifest la nostra funció en la pandèmia del Covid-19.
  El paper de l’atenció primària des de l’inici d’aquesta situació excepcional que estem vivint, ha estat el  de reorientar l’activitat als centres cap a l’atenció de telemàtica, utilitzant per comunicar-nos amb la ciutadania eines com la plataforma de La Meva Salut (LMS), les e-consultes i les consultes telefòniques, per tal de minimitzar l’afulència als centres i minimitzar el risc de contagi i seguir les recomanacions de confinament de les autoritats sanitàries

 • habitatge El Servei d'Habitatge del Consell Comarcal de l'Alt Penedès, informa i orienta les persones propietàries d'habitatges llogats amb relació a les afectacions del la COVID-19 23 d'abril de 2020

  Com a conseqüència de les repercussions econòmiques del confinament, alguns llogaters tenen dificultats per pagar el lloguer. Per aquest motiu, l’Estat ha adoptat un conjunt de mesures que afecten els contractes de lloguer dels habitatges habituals i que repercuteixen directament en propietaris i llogaters.

 • Adolescents Assesoria acadèmica Online per a persones joves 21 d'abril de 2020

  Pocs dies abans que s’obrin els períodes d’inscripció del curs escolar 2020-2021, l’Oficina Jove de l’Alt Penedès continua ajudant els joves i les seves famílies a triar entre l’oferta d’estudis postobligatoris.

  El Servei d’Assessoria Acadèmica s’ofereix al llarg de tot l’any, però els mesos d’abril i maig són tradicionalment els que acumulen més consultes.

 • Menjador Segona recàrrega de les targetes moneder per a l'alumnat amb ajut menjador 20 d'abril de 2020

  S’han recarregat amb 36 € les targetes moneder que es van repartir a finals de març

  El Departament d’Educació de la Generalitat ha confirmat la segona recàrrega, amb 36 €, de les targetes moneder. L’import correspon als dies laborables compresos entre el 14 i el 24 d’abril.

  El Consell Comarcal de l’Alt Penedès ha canalitzat novament la comunicació rebuda per fer arribar aquesta informació als beneficiaris dels ajuts menjador.

 • lloguer Calculadora de vulnerabilitat per accedir a les moratòries de lloguer 17 d'abril de 2020

  El Servei d’Habitatge del Consell Comarcal de l’Alt Penedès posa a disposició de les persones i les famílies un simulador on line que els permetrà calcular si compleixen els requisits per demanar una moratòria per al pagament del lloguer.

  El Servei Comarcal d’Habitatge continua prestant servei a la ciutadania de l’Alt Penedès durant l’estat d’alarma. Des que es va declarar, el 14 de març, el Servei d’Habitatge ha atès més de 200 consultes per telèfon (608 757 665) i per correu electrònic (habitatge@ccapenedes.cat).

   

 • medicaments Medicaments a domicili per als pacients de risc al Alt Penedès 16 d'abril de 2020

  El Consell Comarcal de l’Alt Penedès i l’Hospital de l’Alt Penedès han organitzat un servei de missatgeria perquè les persones que tenen prescrita medicació que s’ha de recollir a la farmàcia hospitalària no s’hagin de desplaçar a l’Hospital.

  Prop de 400 persones dels 25 municipis de l’Alt Penedès inclosos dins l’Àrea Sanitària de l’Alt Penedès (Gelida i Sant Llorenç d’Hortons pertanyen a l’Àrea Sanitària de Martorell), podran gaudir d’aquest servei gratuït mentre durin les mesures d’aïllament social conseqüència de la COVID-19.

 • Joves Si tens entre 12 i 29 anys i vius a l'Alt Penedès, et necessitem! 9 d'abril de 2020

  Des del Consell Comarcal de l'Alt Penedès estem elaborant diverses iniciatives per la prevenció, detecció i atenció de les violències masclistes als espais d’oci de la comarca.  
  Perquè volem unes festes per gaudir-les, totes les persones! Ajuda'ns omplint aquest qüestionari:  https://forms.gle/S2jNvCe5Tz78AMEF6

Darrera actualització: 09.04.2015 | 13:49
Darrera actualització: 09.04.2015 | 13:49