Notícies

 • menjador Quarta recàrrega de les targetes moneder per a l'alumnat amb ajut de menjador 18 de maig de 2020

  S’han recarregat amb 40 € les targetes moneder que es van repartir a finals de març​

  El Departament d’Educació de la Generalitat ha confirmat la quarta recàrrega, amb 40 €, de les targetes moneder. L’import correspon als dies laborables compresos entre l’11 i el 24 de maig.

  El Consell Comarcal de l’Alt Penedès ha canalitzat novament la comunicació rebuda per fer arribar aquesta informació a les famílies dels alumnes beneficiaris dels ajuts menjador.

  Cal recordar que les targetes es poden fer servir exclusivament per a compres en establiments d’alimentació (altrament donaran un missatge d’error) i que qualsevol problema tècnic s’ha de consultar al telèfon d’atenció al client de CaixaBank (Tel. 900 404 090).

 • pla El Pla també reclama una diferenciació de l'Alt Penedès i el Garraf i passar a la Fase 1 la propera setmana 14 de maig de 2020

  "El govern de l'Ajuntament del Pla del Penedès vol expressar el seu malestar davant la proposta que ha fet pública aquest dimecres la conselleria de Salut del govern català, de mantenir a la Fase 0 de desconfinament la regió sanitària metropolitana Sud. L’alcaldessa Vanessa Gascó, en nom del govern municipal, trasllada tot el suport a la proposta del Delegat Territorial de la Generalitat de Catalunya al Penedès, perquè el sector Sanitari de l’Alt Penedès-Garraf-Cunit tingui un tracte diferenciat en relació a la Regió Sanitària Metropolitana Sud.

 • Fruita Durant el confinament compra a les botigues del poble, no et desplacis innecessàriament 7 de maig de 2020
  • Cal Magí: De dilluns a dissabte de 9:00 - 13:30 / 17:00 - 20:00 -  Servei a domicili
  • Supermercat Edo Gual: De dilluns a dissabte de 8:30 a 13:00 i de 17:30 a 19:30 / Dissabte tarda Tancat  - Servei a domicili
  • Cal Carnisser: De dilluns a dissabte de 8:30 a 13:00 i de 17:30 a 19:30 / Dissabte tarda Tancat  - Servei a domicili
  • Cal Carbonell:  dijous i divendres de 8:30 a 13:30 i de 17:00 a 20:30 / dimarts, dimecres i dissabte de 8:30 a 13:30 / Diumenge de 8:00 a 14:00 / Dilluns Tancat
  • Farmàcia: De dilluns a divendres de 9:30 a 13:30 i de 17:00 a 20:00 / Dissabte de 10:00 a 13:00
 • menjador Tercera recàrrega de les targetes moneder per a l'alumnat amb ajut de menjador - duplicat 4 de maig de 2020

  S’han recarregat amb 36 € les targetes moneder que es van repartir a finals de març

  El Departament d’Educació de la Generalitat ha confirmat la tercera recàrrega, amb 36 €, de les targetes moneder. L’import correspon als dies laborables compresos entre el 27 d’abril i el 10 de maig.

  El Consell Comarcal de l’Alt Penedès ha canalitzat novament la comunicació rebuda per fer arribar aquesta informació als beneficiaris dels ajuts menjador.

  Cal recordar que les targetes es poden fer servir exclusivament per a compres en establiments d’alimentació (altrament donaran un missatge d’error) i que qualsevol problema tècnic s’ha de consultar al telèfon d’atenció al client de CaixaBank (Tel. 900 404 090).

 • Caixer INFORMACIÓ ORGT - WEB 30 d'abril de 2020

  Si disposeu d’un document amb el termini de pagament vençut:
  Si es tracta d’un rebut de cobrament periòdic, atès que el seu termini de pagament ha estat ampliat, podeu efectuar el pagament amb el mateix rebut:

  • Pagament en els caixers automàtics habilitats a l’efecte
  • a l'adreça http://orgt.cat/pagartributs
  • o bé per telèfon, trucant al número 932 029 802.
 • Sanitaris Informació de l'EAP Penedès rural relacionada amb la covid-19 27 d'abril de 2020

  El dia 12 d’abril vam celebrar  el dia internacional de l’atenció primària, en aquest escrit voldríem posar de manifest la nostra funció en la pandèmia del Covid-19.
  El paper de l’atenció primària des de l’inici d’aquesta situació excepcional que estem vivint, ha estat el  de reorientar l’activitat als centres cap a l’atenció de telemàtica, utilitzant per comunicar-nos amb la ciutadania eines com la plataforma de La Meva Salut (LMS), les e-consultes i les consultes telefòniques, per tal de minimitzar l’afulència als centres i minimitzar el risc de contagi i seguir les recomanacions de confinament de les autoritats sanitàries

 • habitatge El Servei d'Habitatge del Consell Comarcal de l'Alt Penedès, informa i orienta les persones propietàries d'habitatges llogats amb relació a les afectacions del la COVID-19 23 d'abril de 2020

  Com a conseqüència de les repercussions econòmiques del confinament, alguns llogaters tenen dificultats per pagar el lloguer. Per aquest motiu, l’Estat ha adoptat un conjunt de mesures que afecten els contractes de lloguer dels habitatges habituals i que repercuteixen directament en propietaris i llogaters.

 • Adolescents Assesoria acadèmica Online per a persones joves 21 d'abril de 2020

  Pocs dies abans que s’obrin els períodes d’inscripció del curs escolar 2020-2021, l’Oficina Jove de l’Alt Penedès continua ajudant els joves i les seves famílies a triar entre l’oferta d’estudis postobligatoris.

  El Servei d’Assessoria Acadèmica s’ofereix al llarg de tot l’any, però els mesos d’abril i maig són tradicionalment els que acumulen més consultes.

 • Menjador Segona recàrrega de les targetes moneder per a l'alumnat amb ajut menjador 20 d'abril de 2020

  S’han recarregat amb 36 € les targetes moneder que es van repartir a finals de març

  El Departament d’Educació de la Generalitat ha confirmat la segona recàrrega, amb 36 €, de les targetes moneder. L’import correspon als dies laborables compresos entre el 14 i el 24 d’abril.

  El Consell Comarcal de l’Alt Penedès ha canalitzat novament la comunicació rebuda per fer arribar aquesta informació als beneficiaris dels ajuts menjador.

 • lloguer Calculadora de vulnerabilitat per accedir a les moratòries de lloguer 17 d'abril de 2020

  El Servei d’Habitatge del Consell Comarcal de l’Alt Penedès posa a disposició de les persones i les famílies un simulador on line que els permetrà calcular si compleixen els requisits per demanar una moratòria per al pagament del lloguer.

  El Servei Comarcal d’Habitatge continua prestant servei a la ciutadania de l’Alt Penedès durant l’estat d’alarma. Des que es va declarar, el 14 de març, el Servei d’Habitatge ha atès més de 200 consultes per telèfon (608 757 665) i per correu electrònic (habitatge@ccapenedes.cat).

   

 • medicaments Medicaments a domicili per als pacients de risc al Alt Penedès 16 d'abril de 2020

  El Consell Comarcal de l’Alt Penedès i l’Hospital de l’Alt Penedès han organitzat un servei de missatgeria perquè les persones que tenen prescrita medicació que s’ha de recollir a la farmàcia hospitalària no s’hagin de desplaçar a l’Hospital.

  Prop de 400 persones dels 25 municipis de l’Alt Penedès inclosos dins l’Àrea Sanitària de l’Alt Penedès (Gelida i Sant Llorenç d’Hortons pertanyen a l’Àrea Sanitària de Martorell), podran gaudir d’aquest servei gratuït mentre durin les mesures d’aïllament social conseqüència de la COVID-19.

 • Joves Si tens entre 12 i 29 anys i vius a l'Alt Penedès, et necessitem! 9 d'abril de 2020

  Des del Consell Comarcal de l'Alt Penedès estem elaborant diverses iniciatives per la prevenció, detecció i atenció de les violències masclistes als espais d’oci de la comarca.  
  Perquè volem unes festes per gaudir-les, totes les persones! Ajuda'ns omplint aquest qüestionari:  https://forms.gle/S2jNvCe5Tz78AMEF6

 • Cambrer Ajuts per a autònoms per a la compensació de pèrdues econòmiques conseqüència de la COVID-19 6 d'abril de 2020

  El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies ha publicat avui al Diari Oficial de la Generalitat aquesta línia de subvencions per a persones treballadores autònomes.

  Poden sol·licitar aquests ajuts les persones físiques que siguin treballadores autònomes, en situació d’alta a la Seguretat Social, amb domicili fiscal i lloc de treball a Catalunya i que treballin en activitats de les quals s’ha decretat el tancament obligatori.

 • Adolescents Consells pràctics per a joves durant el confinament 6 d'abril de 2020

  Us informem que s’ha editat una  guia  anomenada “Com trobar-hi sentit. Consells pràctics per a joves durant el confinament” adreçada als i les joves per contribuir a omplir de sentit vital i utilitat personal la situació de confinament i que, més enllà del cop en els aspectes socioeconòmics, també impacten en la salut mental de la gent jove.

   

 • Mediació familiar Medicació familiar en el context del confinament per la COVID-19 31 de març de 2020

  El Consell Comarcal de l’Alt Penedès manté l’oferiment de la mediació com a recurs adequat per afrontar els conflictes derivats del confinament obligatori

  La convivència continuada durant totes les hores del dia pot acabar originant conflictes entre les persones obligades a viure en un mateix domicili: conflictes de parella, conflictes intergeneracionals o conflictes entre germans. També pot originar conflictes amb els veïns per motiu de sorolls, horaris, etc.

 • Mesures habitatge Mesures urgents pel COVID-19 en matèria d'habitatge 30 de març de 2020

  El Servei d’Habitatge del Consell Comarcal de l’Alt Penedès informa sobre algunes mesures extraordinàries en matèria d’Habitatge per fer front a l’impacte econòmic i social del COVID-19.
  Una de les mesures més importants d’àmbit estatal és la moratòria per al pagament de la hipoteca per la compra de l’habitatge habitual, en el cas de les persones que pateixin dificultats extraordinàries per fer-hi front.

 • Comunicat de l'equip de govern de l'Ajuntament del Pla del Penedès 30 de març de 2020

  Benvolgudes veïnes i veïns,

  des del govern municipal ens volem adreçar a tots vosaltres per donar-vos un missatge de tranquil·litat i d'esperança davant  d'quests moments tant excepcionals que estem vivint. És per això, que us volem informar de totes les accions que el govern ha posat en marxa, des del primer moment, amb el principal objectiu de protegir tal i com es mereix tota la gent del poble. Una de les primeres accions que va prendre el govern municipal, mitjançant decret d'alcaldia, va ser suspendre totes les activitats a les instal·lacions municipals afectant activitats esportives, culturals i socials en l'àmbit públic i privat, seguint les instruccions donades pel Govern de Catalunya. D'altra banda, vam donar suport a la decisió presa per la Generalitat de tancar els centres educatius i la llar d'infants des del divendres 13 de març.

 • Neteja Neteja i desinfecció de diferents espais de la via pública a causa del Covid-19 27 de març de 2020

  Avui estem fent neteja i desinfecció de diferents espais de la via pública del nostre poble. Agraïm de tot cor la gran col.laboració del Xavi Massana i de la brigada. Gràcies per cuidar-nos.
  Aprofitem per enviar-vos ànims a tots i totes en aquests moments d’incertesa. Tots junts ens en sortirem.

 • Violencia Des de totes les administracions s’està treballant perquè la situació de confinament no es converteixi en un escenari d’impunitat per a les agressions masclistes 25 de març de 2020

  El confinament obligatori que ha derivat de l’estat d’alarma decretat pel govern central fruit de la pandèmia del COVID 19 ha trasbalsat la vida de la població de manera general, i de manera específica, la vida de les dones que pateixen violència a la llar. Un dels impactes de gènere que està tenint és que moltes dones, i els seus fills i filles, estan obligades a conviure amb el seu agressor.

 • Ajudes econòmiques Informació actualitzada de les mesures econòmiques davant el Covid-19 24 de març de 2020

  Des del Servei d'Iniciatives Econòmiques de la Mancomunitat Penedès-Garraf estan treballant diariament per donar informació actualitzada de les mesures econòmiques davant el Covid-19. Us facilitem el següent enllaç,  Servei d’Iniciatives Econòmiques per veure tota la informació

Darrera actualització: 09.04.2015 | 13:49
Darrera actualització: 09.04.2015 | 13:49