Notícies

 • Cambrer Ajuts per a autònoms per a la compensació de pèrdues econòmiques conseqüència de la COVID-19 6 d'abril de 2020

  El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies ha publicat avui al Diari Oficial de la Generalitat aquesta línia de subvencions per a persones treballadores autònomes.

  Poden sol·licitar aquests ajuts les persones físiques que siguin treballadores autònomes, en situació d’alta a la Seguretat Social, amb domicili fiscal i lloc de treball a Catalunya i que treballin en activitats de les quals s’ha decretat el tancament obligatori.

 • Adolescents Consells pràctics per a joves durant el confinament 6 d'abril de 2020

  Us informem que s’ha editat una  guia  anomenada “Com trobar-hi sentit. Consells pràctics per a joves durant el confinament” adreçada als i les joves per contribuir a omplir de sentit vital i utilitat personal la situació de confinament i que, més enllà del cop en els aspectes socioeconòmics, també impacten en la salut mental de la gent jove.

   

 • Mediació familiar Medicació familiar en el context del confinament per la COVID-19 31 de març de 2020

  El Consell Comarcal de l’Alt Penedès manté l’oferiment de la mediació com a recurs adequat per afrontar els conflictes derivats del confinament obligatori

  La convivència continuada durant totes les hores del dia pot acabar originant conflictes entre les persones obligades a viure en un mateix domicili: conflictes de parella, conflictes intergeneracionals o conflictes entre germans. També pot originar conflictes amb els veïns per motiu de sorolls, horaris, etc.

 • Mesures habitatge Mesures urgents pel COVID-19 en matèria d'habitatge 30 de març de 2020

  El Servei d’Habitatge del Consell Comarcal de l’Alt Penedès informa sobre algunes mesures extraordinàries en matèria d’Habitatge per fer front a l’impacte econòmic i social del COVID-19.
  Una de les mesures més importants d’àmbit estatal és la moratòria per al pagament de la hipoteca per la compra de l’habitatge habitual, en el cas de les persones que pateixin dificultats extraordinàries per fer-hi front.

 • Comunicat de l'equip de govern de l'Ajuntament del Pla del Penedès 30 de març de 2020

  Benvolgudes veïnes i veïns,

  des del govern municipal ens volem adreçar a tots vosaltres per donar-vos un missatge de tranquil·litat i d'esperança davant  d'quests moments tant excepcionals que estem vivint. És per això, que us volem informar de totes les accions que el govern ha posat en marxa, des del primer moment, amb el principal objectiu de protegir tal i com es mereix tota la gent del poble. Una de les primeres accions que va prendre el govern municipal, mitjançant decret d'alcaldia, va ser suspendre totes les activitats a les instal·lacions municipals afectant activitats esportives, culturals i socials en l'àmbit públic i privat, seguint les instruccions donades pel Govern de Catalunya. D'altra banda, vam donar suport a la decisió presa per la Generalitat de tancar els centres educatius i la llar d'infants des del divendres 13 de març.

 • Neteja Neteja i desinfecció de diferents espais de la via pública a causa del Covid-19 27 de març de 2020

  Avui estem fent neteja i desinfecció de diferents espais de la via pública del nostre poble. Agraïm de tot cor la gran col.laboració del Xavi Massana i de la brigada. Gràcies per cuidar-nos.
  Aprofitem per enviar-vos ànims a tots i totes en aquests moments d’incertesa. Tots junts ens en sortirem.

 • Violencia Des de totes les administracions s’està treballant perquè la situació de confinament no es converteixi en un escenari d’impunitat per a les agressions masclistes 25 de març de 2020

  El confinament obligatori que ha derivat de l’estat d’alarma decretat pel govern central fruit de la pandèmia del COVID 19 ha trasbalsat la vida de la població de manera general, i de manera específica, la vida de les dones que pateixen violència a la llar. Un dels impactes de gènere que està tenint és que moltes dones, i els seus fills i filles, estan obligades a conviure amb el seu agressor.

 • Ajudes econòmiques Informació actualitzada de les mesures econòmiques davant el Covid-19 24 de març de 2020

  Des del Servei d'Iniciatives Econòmiques de la Mancomunitat Penedès-Garraf estan treballant diariament per donar informació actualitzada de les mesures econòmiques davant el Covid-19. Us facilitem el següent enllaç,  Servei d’Iniciatives Econòmiques per veure tota la informació

 • Menjador L'Ajuntament lliurarà targetes moneder per a l'alumnat amb ajut de menjador 24 de març de 2020

  Entre avui dilluns i demà dimarts, els ajuntaments disposarem de les targetes i començarà el repartiment entre les famílies

  La Generalitat de Catalunya, a través del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies i el Departament d’Educació, ha habilitat targetes de prepagament per a tot a l’alumnat dels nivells educatius de segon cicle d’educació infantil, primària i secundària obligatòria que durant el curs escolar 2019-2020 gaudia d’un ajut de menjador. D’aquesta manera es garanteix la continuïtat d’aquests ajuts, en forma de targetes moneder, mentre els centres educatius romanguin tancats com a mesura per a la prevenció i el control de la infecció pel COVID-19.

 • Repercussió del Reial decret L’Oficina de Consum del Consell Comarcal de l’Alt Penedès informa sobre la repercussió del Reial decret llei 8/2020 23 de març de 2020

  Una de les mesures més importants, des del punt de vista de les persones consumidores, és la moratòria per al pagament de la hipoteca per la compra de l’habitatge habitual, en el cas de les persones que pateixin dificultats extraordinàries per fer-hi front. El termini per sol·licitar aquesta moratòria serà de quinze dies després de la finalització de la vigència del Reial decret llei que dicta aquesta mesura.

 • Salut La Meva Salut (LMS) 20 de març de 2020

  Recordeu que a través d'aquest enllaç, la ciutadania es pot donar d'alta de La Meva Salut (LMS), això permet el contacte telemàtic, per baixes o plans de medicació, amb els professionals sanitaris, a través de la eConsulta. El CIP que es demana és el codi de la Targeta sanitària.
  http://lamevasalut.gencat.cat/web/cps/registra-t

 • Vanessa Gascó Comunicat de l'Alcaldessa del Pla del Penedès,  Vanessa Gascó 18 de març de 2020

  Benvolguts Veïns i Veïnes,

  Estem davant d’uns moments de gran excepcionalitat i neguit, on hem de ser conscients que hem de prendre totes les mesures de prevenció, protecció i seguretat necessàries per frenar el coronavirus.
  Davant l’emergència de la COVID-19 cal actuar amb responsabilitat individual i col·lectiva. És una lluita pel bé de tothom. És molt important que totes i tots contribuïm a evitar la propagació d’aquesta pandèmia per tal que el nostre sistema de salut no es col·lapsi.

 • Coronavirus Comunicat de l'Ajuntament del Pla del Penedès en prevenció del Coronavirus 12 de març de 2020

  L'Ajuntament del Pla del Penedès ha decretat un seguit de mesures preventives pel coronavirus seguint les instruccions rebudes pel Govern de la Generalitat de Catalunya.

  • Se suspenen les activitats a les instal·lacions municipals fins a nou avís. Això afecta les activitats esportives, culturals i socials.
  • Respecte a la llar d'infants i els centres educatius se seguiran les directrius marcades pel Departament d'Educació. Així es recomana suspendre les jornades de portes obertes.
 • Telescopi Segon comunicat de l'ajuntament del Pla del Penedès del Coronavirus 12 de març de 2020

  Aquest migdia la Generalitat de Catalunya ha emès un decret que ordena el tancament dels centres educatius de Catalunya per evitar l'expansió del coronavirus 2019.

  Així doncs l'Ajuntament del Pla del Penedès, en compliment d'aquesta normativa, posa en coneixement de la ciutadania que es tacaran els centre educatius i la llar d'infants des d'aquest divendres 13 de març.

  Des del consistori municipal insistim novament en mantenir la calma davant aquesta situació i demanem a la ciutadania que mantingui les precaucions necessàries per evitar al màxim el contagi i la propagació d'aquest virus.

 • Setmana de la dona Setmana de la dona 4 de març de 2020

  Des del servei de joventut i l’Associació ELNA sorgeix la idea de crear una setmana de jornades de consciència, autoconeixement i reflexió per la igualtat de la dona en el món laboral.Des del servei de joventut i l’Associació ELNA sorgeix la idea de crear una setmana de jornades de consciència, autoconeixement i reflexió per la igualtat de la dona en el món laboral.

 • CAAD El CAAD Penedès busca cases d'acollida pels seus gossos i gats 2 de març de 2020

  Coincidint amb els dies més freds de l’any, el Centre d’Acollida d’Animals Domèstics (CAAD) de la Mancomunitat Penedès Garraf, torna a activar la campanya que busca
  cases d’acollida per aquells animals que necessiten un espai més adequat a les seves circumstàncies.

 • UE Pla UE PLA disputa el seu darrer partit 17 de febrer de 2020

  Ahir la UE PLA va disputar el seu darrer partit al camp de terra municipal del Pla del Penedès. A partir d'aquesta setmana i a petició de la seva Junta Directiva, la UE Pla disputarà els seus partits, com a local, a Can Cartró els dissabtes a les 17 h. Esperem poder tornar a gaudir del seu futbol al Pla ben aviat.

 • Certamen Literari 15è Certamen Literari "Sol Ixent 1904" 7 de febrer de 2020

  1.Els treballs seran del tema “LLIURE”, per les categories D i E i del tema “LA FAMILIA”, per les categories A,B i C escrits en prosa i poesia, i hauran de ser inèdits i presentats en llengua catalana. En cap cas podran
  presentar-se obres que hagin estat premiades amb anterioritat. Podran prendre part en aquest concurs les obres inèdites en català.

 • Arxiu Municipal Arxiu Municpal del Pla del Penedès 30 de gener de 2020

  El Servei d’Arxiu Municipal de l’Ajuntament del Pla del Penedès, que forma part de la Xarxa d’Arxius Municipals (XAM) de la Diputació de Barcelona des de l’any 2019, està destinat a l’organització, classificació, conservació i difusió del patrimoni documental local.

 • Sant Sebastià Festes de Sant Sebastià amb motiu del vot del poble 2020 15 de gener de 2020

  Divendres, 17 gener, 2020 - 21:00 a dilluns, 20 gener, 2020 - 14:00

  Contacte: Telèfon: 608 375 331 | Carrer de la Piscina 1, 08733

  El Pla del Penedès

  info@turismeelpladelpenedes.com
  turismeelpladelpenedes.com

Darrera actualització: 09.04.2015 | 13:49
Darrera actualització: 09.04.2015 | 13:49