Salutació de l'Alcaldessa

Benvolguts i benvolgudes, 

Us donem la benvinguda al Web de l'Ajuntament del Pla del Penedès. Per qui no ens conegui, som un petit municipi de la comarca de l'Alt Penedès.

Si sou veïnes i veïns del Pla, en aquest web hi trobareu tota la informació útil dels serveis municipals, tràmits electrònics i activitats que s'organitzen des de les diferents àrees municipals. 

Si no sou del Pla i ens veniu a visitar sereu molt benvinguts. Podeu accedir al Pla del Penedès ja sigui a peu, en bicicleta, en autocaravana o en cotxe. Som al bell mig de l'Alt Penedès, comunicats amb els pobles veïns per camins rurals i envoltats d'un mar de vinyes. 

Al poble hi trobareu cellers i caves, cases rurals, un patrimoni cultural com és l'Església de Santa Magdalena, catalogada com a BCIL (bé cultural d'interès local) i que data del segle XI o una granja de criança de galls amb el segell IGP (Indicació Geogràfica Protegida). També comptem amb un teixit associatiu molt viu, tenim una garlanda que és un referent a la comarca, comerços amb productes de proximitat i bars i restaurants per poder-hi fer algun àpat. 

Com a alcaldessa estic a la vostra disposició oferint-vos atenció personalitzada a l'Ajuntament, els divendres de 9 a 14 hores i amb la possibilitat d’ampliar l’horari, en cas que sigui necessari, perquè les veïnes i veïns del Pla pugueu exposar els temes que cregueu convenients o vulgueu traslladar-nos alguna preocupació. Per demanar hora ho podeu fer a través del formulari que trobareu al Web, a través de les xarxes socials o a través del servei de WhatsApp de l'Ajuntament. 

Tot l’equip de govern som aquí amb vocació de prestar servei al poble i a la seva gent. Moltes gràcies per visitar-nos. 

Dolors Chacón Molina 
Alcaldessa del Pla del Penedès
 

Darrera actualització: 03.10.2023 | 00:47
Darrera actualització: 03.10.2023 | 00:47