SERVEI DE TRANSPORT I ACOMPANYAMENT A L’ICO, HOSPITAL DURAN I REYNALS

AMPERT és una associació sense ànim de lucre, que treballa per a millorar la qualitat d’atenció donada als malalts de càncer de l'Alt Penedès, proporcionant-los un servei de transport i acompanyament diari fins a l'ICO (Institut Català d'Oncologia), Hospital Duran i Reynals de l'Hospitalet de Llobregat.

El servei que s’ofereix als seus usuaris i usuàries, es tracta d’un transport col·lectiu i diari per a malalts de càncer de qualsevol dels 27 municipis de l’Alt Penedès, amb necessitat de fer tractament de radioteràpia a l’ICO Duran i Reynals de l’Hospitalet de Llobregat, i que compta amb la col·laboració i seguiment mèdic des de l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès i suport del voluntariat de la Creu Roja de Vilafranca del Penedès.

Es queda amb els usuaris als punts de trobada establerts, se’ls acompanya fins a l’ICO, reben la seva sessió diària de radioteràpia i se’ls torna cap a casa.

Un any més l’Ajuntament del Pla del Penedès ha signat el conveni amb l’associació Ampert, per tal que els habitants del municipi, puguin gaudir d’aquest servei.

Contacte amb AMPERT

Adreça:
C. Pere el Gran, 32, 1r,
08720 – Vilafranca del Penedès
Tel: 93 890 17 33
Fax: 93 890 17 33
Email:  ampert@ampert.org

Darrera actualització: 18.07.2019 | 13:50