SERVEI DE PROXIMITAT

L’Ajuntament del Pla del Penedès ofereix, als seus ciutadans i ciutadanes, un servei de proximitat amb la finalitat de fomentar l’ocupació i dinamitzar l’activitat econòmica del municipi, a través d’un conveni de col·laboració amb el Consell Comarcal.

Els objectius principals de l’Ajuntament són per una banda, oferir un servei d’atenció a les persones que sol·liciten ocupació, i per l’altra, dinamitzar i potenciar la millora de la comercialització i la competitivitat de les empreses del municipi. Aquest servei el presta presencialment un tècnic en el mateix Ajuntament de manera quinzenal, on informa, assessora i orienta a les persones i a les empreses del municipi que ho sol·licitin en matèria de promoció econòmica i ocupació. També informa de programes per fomentar la creació d’empreses, ajudar en la seva consolidació i augmentar la seva competitivitat.

Durant l’any 2018 s’han atès 42 persones i s’han realitzat 133 seguiments d’usuraris/es del municipi. En les diferents sessions realitzades s’han treballat aspectes relacionats amb tècniques i canals de recerca de feina, definició de perfils laborals, necessitats formatives i derivacions al servei d’emprenedoria entre d’altres. Destacar diversos programes que es porten des del Consell Comarcal però que poden beneficiar-se persones del municipi com, Programa de Referent Juvenil, Programa Treball i Formació, Programa Ubicat, Oficina Tècnica Laboral, Xarxa Xaloc i Servei de Creació d’Empreses.

Consell Comarcal Alt Penedès
c/ Hermenegild Clascar, núm. 1-3
08720 Vilafranca del Penedès
Tel: (93) 890.00.00  ext. 1152 

ajimenez@ccapenedes.cat

 

Darrera actualització: 18.07.2019 | 13:56