Celler Parató
Celler familiar fundat el 1975 per Josep Elias Andreu, situat a l'Alt Penedès dedicat a la elaboració de vins i caves de qualitat reconeguda (DO. Penedès i DO Cava), emprant únicament raïms de les nostres pròpies vinyes. Des de la seva fundació PARATÓ ha tingut un únic objectiu: oferir vins i caves, reserves i grans reserves , de qualitat i prestigi, conjugant tecnologies modernes i sistemes de vinificació tradicionals...
Tots els vins i caves es vinifiquen a la propietat. Tenim el segell d’elaboradors integrals , el que vol dir que els nostres caves estan elaborats exclusivament amb raïms propis, i amb un procés de vinificació que té lloc 100% al nostre celler.
Amb l'objectiu de ser respectuosos amb el medi ambient, la nostre viticultura és 100% ecològica i el celler esta adoptant constantment mesures de sostenibilitat (Projecte Biosphere). Treballem amb varietats autòctones i també amb varietats internacionals adaptades al nostre clima, de les que intentem buscar l'expressió del nostres "terrers".