Presentat als pares el projecte de Mindfulness al Pla

Divendres, 24 de setembre de 2021 a les 00:00

El passat divendres es va presentar als pares el projecte Mindfulness que es farà durant aquest curs a l'Escola Sants Abdó i Senén d'El Pla del Penedès.

El divendres 17 de setembre es va presentar als pares el projecte Mindfulness que es portarà a terme durant aquest curs a l'Escola Sants Abdó i Senén d'El Pla del Penedès. Aquesta iniciativa, de la mateixa manera que en les dues edicions anteriors, estarà totalment subvencionat per l'Ajuntament del Pla i està destinat directament als alumnes de tercer de primària de l'escola municipal.

Durant l'acte de presentació del curs d'enguany, es va informar els pares sobre els objectius del projecte, els continguts, la manera de desenvolupar les sessions i l'estructura que seguiria el projecte de Mindfulness que ja funciona des del passat dilluns 20 de setembre.

La finalitat d'aquest projecte és millorar capacitat dels alumnes per aprendre a gestionar les seves emocions, millorar la seva confiança i seguretat en ells i elles mateixes, ajudar-los a rebaixar el nivell d'ansietat i estrès que poden ocasionar-los les seves tasques escolars. Alhora, tota aquesta iniciativa també els ajuda a aprendre a gestionar els conflictes amb els altres.

Darrera actualització: 24.09.2021 | 09:25