Període de preinscripció per als cursos de natació i aquagym

Divendres, 10 de juny de 2022 a les 00:00

Des d'aquest divendres 10 de juny i fins al 27, o bé fins a esgotar places, ja podeu tramitar la vostra preinscripció als cursos de natació i aquagym.

Des d'avui, divendres 10 de juny, i fins al dilluns 27 (o fins a esgotar totes les places disponibles) ja podeu tramitar la vostra preinscripció als cursets de natació i aquagym del Pla del Penedès. En aquesta notícia trobareu tots els detalls relacionats: preus, edats o nivells, entre d'altres questions d'interès.

 

Cursos de natació

Els cursos de natació es faran durant tot el mes de juliol, del 4 al 28, i se separarà per edats i nivell dels participants. En total, hi haurà tres franges horàries, així com diversos nivells per a cada una:

  • Curs d'iniciació: de 16h a 16.50h. Està pensat per infants d'entre 3 i 7 anys, i comptarà amb dos nivells diferenciats.
  • Curs de perfeccionament: de 17h a 17.50h. Està pensat per a joves d'entre 8 i 13 anys, i també comptarà amb dos nivells diferenciats.
  • Cursos per a adults: de 18h a 18.50h. Està destinat a totes les persones majors de 14 anys, i es farà els dimarts, dijous i divendres. 

A més dels cursos de natació, per a qui s'animi, aquest any també es faran diverses sessions d'aquagym a la setmana, concretament els dilluns i dimecres. Serà sempre de 18.00 a 18.50h. Està destinat a qualsevol persona més gran de 14 anys, i les preinscripcions també estaran obertes durant els mateixos dies que els cursos de natació.

 

Preinscripcions als cursos i a l'aquagym

És totalment imprescindible inscriure's per poder participar en les activitats dirigides d'aquest estiu a la piscina del Pla del Penedès. Per apuntar-vos-hi, només heu de seguir l'enllaç que trobareu una mica més avall i introduir les vostres dades. Les preinscripcions es resoldran per rigorós ordre de registre d’entrada i, un cop tramitades, ens posarem en contacte amb vosaltres mitjançant correu electrònic per confirmar horari. Aleshores, un cop confirmada la plaça, ja podreu realitzar el pagament segons les taules que trobareu més avall.

El períodes de preinscripció estarà obert des del divendres 10 de juny fins al dilluns 27, o bé fins a cobrir totes les places disponibles

Aquest és l'enllaç que us portarà directament al formulari de preinscripció: https://forms.gle/VGGxVWTk2ipQ8ENQA

 

Formalització de la plaça i pagament

Un cop es confirmi l’acceptació per realitzar el curs, ja es podrà fer el pagament al número de compte del Banc de Sabadell  ES31 0081 1653 9700 0101 3711 o pel caixer automàtic de la mateixa entitat, introduint-hi el número de codi 6537. En el concepte del pagament s’haurà de fer constar necessàriament el nom i cognoms de l’infant o infants pels quals es realitza el pagament i el concepte cursos natació. Un cop fet el pagament, ens haureu de fer arribar el comprovant de l’ingrés bancari al correu electrònic esportspladelpenedes@gmail.com. Els preus dels cursos de natació són els següents:

INFANTIL (de 3 a 13 anys) ADULTS (a partir de 14 anys) AQUAGYM (a partir de 14 anys)
4 setmanes: 45€ 4 setmanes: 34,50€ 4 setmanes: 15€
3 setmanes: 38€ 3 setmanes: 27€ 3 setmanes: 12€
2 setmanes: 30€ 2 setmanes: 21€ 2 setmanes: 10€
1 setmana: 18€ 1 setmanes: 12€ 1 setmanes: 6€

 

Més enllà dels preus base de la graella, hi ha alguns aspectes importants a tenir en compte:

  • Quan hi hagi més d’un membre de la mateixa família inscrit, s’aplicarà una reducció de la taxa del 10% a cadascú (s’ha d’especificar i demanar expressament al formulari de preinscripció). Totes les persones que aprofitin les tarifes amb el 10% de descompte hauran de fer el pagament a través de transferència bancària al compte ES31 0081 1653 9700 0101 3711, o bé, fer el pagament directament al bar de la piscina municipal.
  • És obligatori, si no realitzeu tot el curset, seleccionar les setmanes que assistireu. En aquests casos les possibles ampliacions de setmanes que es realitzin posteriorment no seran bonificades.
  • No es retornarà la quota per no assistència de l’alumne. En tot cas només s’abonaran si es comunica a l’Ajuntament a l’inici del curset que l’alumne no podrà assistir a tot el període que duri el curset per causes de força major degudament justificades.
Darrera actualització: 15.06.2022 | 19:03