Obert el període de preinscripció a la llar d'infants

Dimarts, 10 de maig de 2022 a les 00:00

Des d'aquest dimarts, dia 10 de maig, ja està obert el període de preinscripcions per al curs 2022-23 a la llar d'infants del Pla del Penedès.

Des d'aquesta setmana ja estan obertes les inscripcions per al proper curs a El Sol i la Lluna, l'escola bressol del Pla del Penedès. Totes les preinscripcions s'han de tramitar directament a través de l'Ajuntament, fent arribar a través d'una instància tota la documentació necessària per tramitar-la. El període de perinscripció estarà obert des del dimarts 10 de maig i fins al dissabte 21.

El procés per tramitar la preinscripció dels infants és ben senzill, ja que només s'ha d'omplir la sol·licitud que trobareu adjunta en aquesta notícia i fer-la arribar a través d'una instància genèrica amb la següent documentació adjunta:

  1.  Document correctament omplert
  2.  Llibre de família
  3.  DNI del pare, mare o tutor/a (i targeta de residència en cas de ser ciutadà estranger)
  4.  Targeta d'Identificació Sanitària
  5.  Carnet de vacunes

En cas de tenir algun problema durant la tramitació, us podeu posar en contacte directament amb el servei "Fem-ho fàcil", ofert per la Diputació de Barcelona als veïns i veïnes dels ajuntaments adscrits. En aquesta notícia trobareu tota la informació relacionada amb aquest servei. També us podeu posar en contacte directe amb l'Ajuntament del Pla del Penedès. 

Un cop hagueu recollit tota la documentació i omplert el document adjunt, seguiu aquest enllaç per entrar una instància genèrica. 

Darrera actualització: 12.05.2022 | 14:32