Nous horaris d'autobus per la tornada al curs escolar

Dijous, 1 de setembre de 2022 a les 00:00

Amb l'arribada del setembre, el curs acadèmic està a tocar i, per facilitar el desplaçament d'adults i infants, us deixem els horaris d'autobusos al Pla.

L'arribada del mes de setembre implica la tornada a la rutina per adults i infants, amb la tornada a la feina i a l'escola. Aquesta tornada a la rutina comporta, també, un elevat increment dels desplaçaments diaris, tant de sortida com d'arribada al Pla del Penedès. Com és habitual, amb l'arribada del setembre, les línies d'autobusos regulars recuperen la normalitat i tornen a incrementar els horaris feiners. 

Per tal de facilitar els desplaçaments, tant de sortida del Pla del Penedès, com també de tornada, us proporcionem els horaris actuals i els enllaços de les tres línies d'autobús que afecten directament el nostre municipi. 

 

Línia Sant Quintí de Mediona - Vilafranca del Penedès

La línia que connecta Sant Quintí amb Vilafranca del Penedès tindrà parada al Pla del Penedès tant d'anada com de tornada tots els dies laborables, de dilluns a divendres, així com els dissabtes feiners. L'operador de la línia és MonBus.

En aquest enllaç trobareu els horaris actualitzats.

 

Línia Sant Sadurní d'Anoia - Subirats - el Pla del Penedès

La línia regular interna de Subirats, que connecta Sant Sadurní i el Pla del Penedès (entre d'altres nuclis urbans) tindrà parada al Pla en totes les sortides dels dies laborables, de dilluns a divendres. No hi ha servei el cap de setmana. L'operador de la línia és Autocars Vendrell.

En aquest enllaç trobareu els horaris actualitzats.

 

Línia exprés La Llacuna - Barcelona

La línia regular que connecta diversos municipis de la comarca amb la capital catalana encara tindrà dues parades d'anada (una d'elles sota demanda prèvia per telèfon) i dues de tornada al Pla del Penedès. El servei funciona de dilluns a divendres amb un horari, mentre que els dissabtes i festius es regeix per un altre horari i no té parada al nostre municipi. L'operador de la línia és Autocars Hillsa.

En aquest enllaç trobareu els horaris actualitzats.

Darrera actualització: 07.09.2022 | 10:04