Logística compartida per a petit cellers

Dissabte, 26 de novembre de 2022 a les 00:00

El Consell Comarcal, en el marc del programa Treball Talent i Tecnologia, impulsa un nou projecte per facilitar la logística a petits cellers de la zona.

El proper dilluns 28 de Novembre, a les 12 h, es realitzarà a la sala de formació del Consorci de Promoció Turística del Penedès la jornada informativa sobre el projecte de logística compartida "La Volta 4.0 del vi". Aquest projecte s’impulsa des del Consell Comarcal de l'Alt Penedès, amb la col·laboració d’INNOVI i l’empresa MACCION, en el marc del programa “Treball, Talent i Tecnologia” de la Diputació de Barcelona.

Es tracta d’una solució tecnològica que dona resposta a certes necessitats i reptes dels petits cellers a través de la logística compartida. L’eina permet vincular i beneficiar tant els consumidors que busquen proximitat en les seves compres, com els petits productors i els establiments de la comarca que volen augmentar les seves vendes alhora que redueixen els costos logístics.

A més, “La Volta 4.0 del vi” dona aposta per una mobilitat més sostenible des del punt de vista mediambiental i s’alinea amb la voluntat de protegir el territori i el medi natural.

Si ets un petit celler de l’Alt Penedès i vols tenir més informació sobre el projecte, pots apuntar-te en aquest enllaç o enviar un correu a tttpenedes@ccapenedes.cat.

Darrera actualització: 07.10.2023 | 22:10