La piscina municipal obre portes el 19 de juny

Dissabte, 12 de juny de 2021 a les 12:00

La Piscina Municipal del Pla del Penedès obre les seves portes aquest 19 de juny. En aquesta notícia trobareu tots els protocols a seguir i els preus.

La Piscina municipal del Pla del Penedès inicia la temporada de bany el DISSABTE 19 DE JUNY. A causa de les mesures de prevenció per la Covid-19, però, serà necessari seguir algunes pautes de precaució que no s'havien fet mai. Aquestes són, principalment, la cita prèvia i en franges horàries. Com a novetat aquest any, tothom qui vulgui venir-se a banyar haurà de fer el següent:

  • Serà imprescindible fer reserva prèvia (com a molt aviat, amb dos dies d'antelació i en el cas de tenir reserva prèvia i no poder assistir, haurà d'anul·lar la reserva)
  • S'establiran 2 franges horàries, d'11 a 15:15 i de 15:45 a 20 hores, amb una pausa per tal de dur a terme periòdicament les tasques de neteja i desinfecció.
  • L'aforament màxim de la instal·lació serà de 150 persones
  • El preu de l'entrada permet l'accés a la piscina durant tota la jornada, però serà necessari que els usuaris reservin plaça a l'aplicació pel matí i per la tarda (en cas que vulguin anar-hi tot el dia).  


COM RESERVAR LES ENTRADES I ABONAMENTS

Per comprar i reservar entrades i abonaments, el mecanisme serà ben senzill: a través d'una app que es pot descarregar a qualsevol dispositiu. En aquesta aplicació, tota persona s'haurà de registrar amb un usuari i una contrasenya, i des d'allà podrà reservar plaça dos dies abans d'anar-hi. El registre s'ha de tramitar abans de descarregar-se l'aplicació i es pot fer a través del portal https://piscinaelpladelpenedes.cat. Un cop registrats, els usuaris ja podran reservar hora a través de l'aplicació, que es pot descarregar en els següents enllaços:

​Les persones que no disposin de mitjans informàtics podran realitzar la reserva o compra d'entrades a la taquilla de la piscina mateixa. Les inscripcions s'obriran dos dies abans de l'obertura, el dijous 17 de juny.


CONDICIONS D'ÚS

Durant aquesta temporada d'estiu s'estableixen unes normes d'ús extraordinàries amb l'objectiu de preservar les condicions higièniques i de seguretat sanitària per tal de minimitzar els riscos de contagi:

  • Els vestidors no estaran disponibles i només s'hi podrà accedir als serveis.
  • Cal fer ús de la mascareta per entrar i sortir del recinte.
  • L'Entrada i sortida es farà per l'accés principal i s'haurà de presentar el codi QR (us serà facilitat quan feu la reserva) tant a l'entrada com a la sortida, per controlar l'aforament.
  • Les mesures podran modificar-se atenent als canvis que decretin les autoritats competents.

 

PREUS I ABONAMENTS

Les tarifes i abonaments de tota la temporada seran les següents:

Abonaments de Temporada Preu
Infants (de 4 a 18 anys) 35 euros
Adults (des de 19 anys) 40 euros
Parelles 70 euros
Parella amb 1 fill d’entre 4 a 18 anys 80 euros
Parella amb 2 fills d’entre 4 a 18 anys 90 euros
Parella amb 3 fills d’entre 4 a 18 anys 99 euros
Pare o mare i un fill d’entre 4 a 18 anys 60 euros
Pare o mare i dos fills d’entre 4 a 18 anys 70 euros
Pare o mare i tres fills d’entre 4 a 18 anys 78 euros
Persones a l'atur empadronades al Pla del Penedès 27 euros

 

Abonaments Mensuals Preu
Adults (des de 19 anys) 30 euros
Parella amb 1 fill d’entre 4 a 18 anys 65 euros
Parella amb 2 fills d’entre 4 a 18 anys 75 euros
Parella amb 3 fills d’entre 4 a 18 anys 80 euros
Pare o mare i un fill d’entre 4 a 18 anys 45 euros
Pare o mare i dos fills d’entre 4 a 18 anys 55 euros
Pare o mare i tres fills d’entre 4 a 18 anys 60 euros

 

Les entrades individuals tenen un preu de 3,5 EUROS per a infants de 4 a 18 anys, i de 5 EUROS per a adults a partir de 19 anys. Perdre l'abonament de la piscina tindrà un recàrrec de 2 EUROS. Finalment, les persones amb discapacitat física o psíquica (acreditada per la Generalitat de Catalunya), els infants de menys de 4 anys i els pensionistes podran fer ús de la piscina de manera gratuïta. Les famílies nombroses tenen un 10% de descompte en tots els preus anteriorment mencionats.

Darrera actualització: 16.06.2021 | 17:15