La piscina del Pla obre el dimecres, 29 de juny!

Dijous, 23 de juny de 2022 a les 00:00

Després d'unes llargues obres, el nou vas de la piscina municipal del Pla del Penedès entrarà en funcionament aquesta propera setmana

La calor ha arribat amb força, i per això, com cada any, la piscina municipal del Pla del Penedès obrirà les seves portes a tots els veïns i veïnes aquesta propera setmana, el dia 29 de juny. L'obertura s'ha hagut de demorar escassos dies més del que estava previst per assegurar que l'entorn serà totalment segur i que l'aigua de la piscina compleix amb tots els requisits sanitaris que marquen les normatives. Malgrat això, la temporada de bany ja encara la recta final de la seva preparació, en el que serà un estiu com els d'abans, amb normalitat i sense franges horàries marcades per la covid-19 com en la darrera temporada.

Enguany, només hi haurà una franja horària a la piscina, que obrirà tots els dies d'11 del matí a 8 del vespre, sense interrupció al migdia. El que sí que es mantindrà és la compra d'entrades i abonaments a través de l'aplicatiu "Entradas Piscinas", com es va fer la darrera temporada. La compra a través de l'aplicació és ben senzilla: tota persona s'haurà de registrar amb un usuari i una contrasenya, i des d'allà podrà comprar l'entrada. El registre s'ha de tramitar abans de descarregar-se l'aplicació i es pot fer a través del portal https://piscinaelpladelpenedes.cat. Un cop registrats, els usuaris ja podran reservar hora a través de l'aplicació, que es pot descarregar en els següents enllaços:

​Les persones que no disposin de mitjans informàtics podran realitzar la reserva o compra d'entrades a la taquilla de la piscina mateixa. La compra d'entrades es pot fer amb antelació o el mateix dia a través de l'aplicació: NO CAL COMPRAR-LA AMB ANTEL·LACIÓ!

 

INAUGURACIÓ DE LA PISCINA

Per celebrar i gaudir totes i tots de l'obertura de la piscina municipal, el diumenge 3 de juliol l'entrada serà gratuïta per a tothom, amb activitats i jocs aquàtics per als més menuts. Animeu-vos i veniu a gaudir d'una jornada de piscina, estrenant la nova instal·lació municipal del nostre poble!

 

PREUS I ABONAMENTS

Les tarifes i abonaments de tota la temporada seran les següents:

Abonaments de Temporada Preu
Infants (de 4 a 18 anys) 35 euros
Adults (des de 19 anys) 40 euros
Parelles 70 euros
Parella amb 1 fill d’entre 4 a 18 anys 80 euros
Parella amb 2 fills d’entre 4 a 18 anys 90 euros
Parella amb 3 fills d’entre 4 a 18 anys 99 euros
Pare o mare i un fill d’entre 4 a 18 anys 60 euros
Pare o mare i dos fills d’entre 4 a 18 anys 70 euros
Pare o mare i tres fills d’entre 4 a 18 anys 78 euros
Persones a l'atur empadronades al Pla del Penedès 27 euros

 

Abonaments Mensuals Preu
Adults (des de 19 anys) 30 euros
Parella amb 1 fill d’entre 4 a 18 anys 65 euros
Parella amb 2 fills d’entre 4 a 18 anys 75 euros
Parella amb 3 fills d’entre 4 a 18 anys 80 euros
Pare o mare i un fill d’entre 4 a 18 anys 45 euros
Pare o mare i dos fills d’entre 4 a 18 anys 55 euros
Pare o mare i tres fills d’entre 4 a 18 anys 60 euros

 

Les entrades individuals tenen un preu de 3,5 EUROS per a infants de 4 a 18 anys, i de 5 EUROS per a adults a partir de 19 anys. Perdre l'abonament de la piscina tindrà un recàrrec de 2 EUROS. Finalment, les persones amb discapacitat física o psíquica (acreditada per la Generalitat de Catalunya), els infants de menys de 4 anys i els pensionistes podran fer ús de la piscina de manera gratuïta. Les famílies nombroses tenen un 10% de descompte en tots els preus anteriorment mencionats.

Darrera actualització: 29.06.2022 | 16:22