La Parròquia actualitza i millora el cementiri de Pla

Dijous, 11 de novembre de 2021 a les 00:00

La Parròquia de Sta. Magdalena culmina una part de les millores al cementiri parroquial i aspira a realitzar-ne més quan els fons recaptats ho permetin.

En els darrers mesos la Parròquia Sta. Magdalena ha estat fent millores en el cementiri parroquial del nostre poble. Entre totes les millores que s'han fet, destaquen, sobretot, les següents:

  • Adquisició de un porta-fèretres per a facilitar l'enterrament en els nínxols més elevats.
  • Pavimentació de part del sol per tal de facilitar el trasllat d'aquest porta- fèretres.
  • Construcció d'un petit magatzem per poder tancar la mà-quina.
  • Reparació reixa de la porta d'entrada principal.

Per dur a terme totes aquestes millores, a més del cost diari del manteniment que té el recinte, s'han invertit les quotes de 14 euros anuals i tots els donatius parroquials dels últims 6 anys. Malauradament, la inversió i l'elevat cost fa que en aquests moments no es pugui acabar de fonamentar tot el sòl per falta de fons. De mica en mica s'aniran pavimentant i fent tots els passadissos.

Alhora, la Parròquia també aprofita per comunicar-vos que, després de molts anys de mantenir la quota de 14 euros per nínxol, ens veiem en la necessitat d'incrementar-la en 3 euros, a causa de l'augment de costos de jardineria i manteniment durant el pas dels anys. D'aquesta manera, el proper rebut, corresponent a la quota de manteniment del 2021 i que us serà carregat el pròxim mes de desembre, tindrà un import de 17 euros per nínxol.

Finalment, també es fa una crida a tota la població per actualitzar les dades dels propietaris i propietàries dels nínxols, ja que tots aquells que tinguin els títols dels nínxols a nom de persones ja enterrades s'haurien de posar en contacte en Josep Catasús per tal d'actualitzar dades, tal com els exigeix la normativa de cementiris. El podeu trucar al número de telèfon 938988215.

Darrera actualització: 11.11.2021 | 18:16