El Pla també reclama una diferenciació de l'Alt Penedès i el Garraf i passar a la Fase 1 la propera setmana

Dijous, 14 de de maig de 2020 a les 00:00

"El govern de l'Ajuntament del Pla del Penedès vol expressar el seu malestar davant la proposta que ha fet pública aquest dimecres la conselleria de Salut del govern català, de mantenir a la Fase 0 de desconfinament la regió sanitària metropolitana Sud. L’alcaldessa Vanessa Gascó, en nom del govern municipal, trasllada tot el suport a la proposta del Delegat Territorial de la Generalitat de Catalunya al Penedès, perquè el sector Sanitari de l’Alt Penedès-Garraf-Cunit tingui un tracte diferenciat en relació a la Regió Sanitària Metropolitana Sud.

L'evolució favorable de l'Alt Penedès, que fa un mes registrava 55 persones hospitalitzades i a dia d'avui tan sols 9 a l'Hospital Comarcal, fa incomprensible, segons l'alcaldessa, que un municipi com El Pla del Penedès i la resta de municipis de la comarca no puguin accedir a la Fase 1 de desescalada.

Des del govern del Pla del Penedès mantenen que la prioritat és garantir la salut i la seguretat de la ciutadania, però que cal extremar mesures, com l’ús obligatori de la mascareta, i més contundència amb l'incivisme i els incompliments de les restriccions de confinament que han imposat les autoritats competents."

Darrera actualització: 14.05.2020 | 12:54

Imatges

pla