Èxit dels pilots de trial del Pla del Penedès

Dilluns, 29 de gener de 2024 a les 10:00

Des de l’Ajuntament del Pla del Penedès ens satisfà tenir joves que es van fent forat en aquestes disciplines i en altres esports. Els felicitem pels èxits aconseguits i els animem a continuar treballant per obtenir-ne més.

Roger Montserrat, pilot de l’equip Smart Trial Racing de l’Escola de Trial Maria Giró va guanyar el campionat d’Espanya de trial en la categoria cadet, que va tenir lloc a Camprodon. Després de mostrar una gran regularitat durant tot el campionat i de guanyar gairebé totes les curses, el Roger es va fer mereixedor del títol absolut, juntament amb el seu motxiller, Oriol Giró.

El pilot del Pla del Penedès ha treballat durant tot l’any amb una gran constància i amb el suport en tot moment dels seus entrenadors, l’Òscar Mill, el Francesc Recio i la Míriam Cribillés, i el resultat de tot plegat ha estat una ben merescuda recompensa, en forma de títol de campió d’Espanya i l’any vinent farà el salt a la categoria Júnior del mateix campionat d’Espanya de trial. A més a més, ha assolit el tercer lloc en el Campionat de Catalunya Open categoria màster Sots 16.

Cal destacar també els excel·lents resultats de dos pilots més del Pla del Penedès: Oriol Guirao, primer classificat de la província de Barcelona, subcampió de Catalunya Aleví i onzè en el Campionat d’Espanya categoria Juvenil B; l'Abril Montserrat, segona en el Campionat de Catalunya Trial Open en categoria base femení i setena classificada en el campionat d’Espanya categoria Femení TR2; i el més menut de tots, el Ton Carbó, que ha obtingut el primer lloc en la Copa Catalana de Trial de nens en categoria Iniciació. 

Aprofitem l’avinentesa per fer saber que des de l’Ajuntament del Pla del Penedès, s’ha arribat a un acord per lluir el logotip del nostre Ajuntament per dues temporades a les curses d’Oriol Guirao, obrint així el nostre suport a les joves promeses del nostre poble. Des de l’Ajuntament del Pla del Penedès ens satisfà moltíssim tenir joves que es van fent forat en aquestes disciplines i en altres esports. Els felicitem pels èxits aconseguits i els animem a continuar treballant per obtenir més èxits.

Darrera actualització: 30.01.2024 | 23:30