El Pla del Penedès organitzarà aquest 2023 un pessebre vivent

Divendres, 17 de novembre de 2023 a les 00:00

El dilluns, 20 de novembre, està prevista una reunió informativa a la Sala CAT del Pla per explicar la iniciativa i captar voluntaris i voluntàries.

El Pla del Penedès organitzarà, aquestes festes de Nadal, la primera edició d'un pessebre vivent obert a tota la ciutadania del nostre municipi. Aquesta iniciativa, impulsada des de l'Ajuntament del Pla, busca la màxima participació possible per part de tots els veïns i veïnes, que podran col·laborar-hi bé sigui com a actors i actrius en el pessebre o donant un cop de mà en la coordinació i la logística de tot aquest esdeveniment. 

Aquest pròxim dilluns, 20 de novembre, es farà una reunió informativa a la Sala CAT del Pla del Penedès per donar a conèixer aquesta proposta a tota la ciutadania, així com per captar voluntaris i voluntàries que vulguin ajudar a que aquesta iniciativa sigui una realitat. Serà a les 8 del vespre, oberta a tothom. 

Si teniu ganes de formar part d'aquest projecte i d'omplir tots els carrers i places d'esperit nadalenc, podeu enviar un correu electrònic a l'adreça garciamsrr@diba.cat o bé enviar un WhatsApp al 615 389 127. 

Darrera actualització: 17.11.2023 | 14:24