El Pla del Penedès aposta pel programa Digiemprèn

Dimarts, 29 de juny de 2021 a les 00:00

El Pla del Penedès s'ha adherit al projecte Digiemprèn, iniciativa impulsada des de la Diputació per ajudar a digitalitzar i millorar els comerços.

L'Ajuntament del Pla del Penedès, gràcies al Consell Comarcal de l'Alt Penedès, s'ha adherit al programa DIGIEMPRÈN, una iniciativa oferta des de la Diputació de Barcelona que té com a principal objectiu oferir una formació en línia als petits i mitjans negocis i afavorir la seva adaptació a la societat digital actual. Aquest nou projecte, impulsat per la Gerència de Serveis de Comerç de la Diputació, proposa cursos gratuïts i aporta consells pràctics sobre el dia a dia empresarial a comerços per ajudar a millorar el negoci en línia. Entre aquests cursos en destaquen alguns com "com utilitzar Instagram per a negocis", "què has de fer abans de vendre en línia" o "muntar una botiga en línia pas a pas", entre d'altres. Tota la informació i cursos es poden trobar a la pàgina web del projecte, que podreu trobar en aquest enllaç.

Com a requisits per participar en aquest projecte només es demana ser un comerç, servei, parada de mercat municipal o de venda no sedentària que disposi d'una botiga física, ja que les persones que només disposen d'una botiga en línia no podran accedir a aquests cursos. Malgrat això, els creadors/es i artesans/es (aquelles persones que dissenyen o creen productes de consum) també podran participar en el projecte Digiemprèn. Per poder accedir a aquests cursos només cal registrar-se a www.digiempren.diba.cat amb les dades pròpies i seleccionar l'Ajuntament del Pla del Penedès com a municipi.

En cas de necessitar més informació podeu contactar amb el Servei de Desenvolupament i Ocupació del Consell Comarcal de l'Alt Penedès trucant al 93 890 00 00 (extensions 122 o 124).

Darrera actualització: 29.06.2021 | 16:54