Constituït el consistori del Pla del Penedès 2023-27

Diumenge, 18 de juny de 2023 a les 18:00

Aquest dissabte van prendre possessió tots els regidors del nou mandat, incloent-hi la nova alcaldessa del Pla del Penedès, Loli Chacón (ERC-AM)

El nou mandat polític del Pla del Penedès va donar el tret de sortida aquest dissabte amb l'acte d'investidura del nou consistori de cara al curs polític que comença aquest 2023 i que s'allargarà fins al 2027.

En la sessió plenària de dissabte al matí es va produir el relleu de regidories i d'alcaldia, que va proclamar a Dolors 'Loli' Chacón com a nova batlle del Pla del Penedès. 

En l'acte hi van prendre part tots els regidors del nou consistori, que presenta majoria absoluta per part del grup d'Esquerra Republicana - Acord Municipal. En el Ple Extraordinari d'aquest dissabte al matí van prendre possessió els següents regidors i regidores:

  • Dolors Chacón, Xavier Bàguena, Cristina Gallego, Albert Pujol i Laura Domènech - ERC-AM (5)
  • Elisabeth Colomer, Xavier Massana i Lourdes Álvarez - JxPla-CM (3)
  • Alba Mitjans - CUP-AM (1)

Per part del nou equip de govern entrant, es va aprofitar l'acte per donar les gràcies per la confiança en el nou projecte, alhora que van estendre la mà a la resta de partits del consistori de cara a treballar conjuntament pel municipi en aquest nou mandat polític que s'inicia des d'aquesta mateixa setmana.

Com sempre, podeu recuperar la sessió plenària entrant directament al YouTube de l'Ajuntament del Pla del Penedès o bé seguint l'enllaç que trobareu en aquesta notícia.

Darrera actualització: 07.10.2023 | 11:20