Consells pràctics per a joves durant el confinament

Dilluns, 6 d'abril de 2020 a les 09:00

Us informem que s’ha editat una  guia  anomenada “Com trobar-hi sentit. Consells pràctics per a joves durant el confinament” adreçada als i les joves per contribuir a omplir de sentit vital i utilitat personal la situació de confinament i que, més enllà del cop en els aspectes socioeconòmics, també impacten en la salut mental de la gent jove.

 

Aquests recurs d’acompanyament emocional que la DGJ ha posat a disposició de la joventut catalana se suma al consultori psicològic en línia que Joventut va obrir la setmana passada al web Confinats.cat.

Us informem també que l’Oficina Jove de Treball (OJT) continua prestant atenció a les consultes laborals de manera telemàtica a través de l’assessoria en línia i del correu electrònic: jovetreball.tsf@gencat.cat. Així mateix, l’oficina també va difonent infografies pràctiques a través de les xarxes de Joventut, on recomana quines passes seguir davant d’un ERTO o com aprofitar el confinament per preparar un bon currículum. L'Oficina Jove de Treball ofereix assessorament online a les persones joves emprenedores. Poden enviar la seva consulta a jovetreball.tsf@gencat.cat 

 

 

Darrera actualització: 06.04.2020 | 12:08