Arriba el Halloween al Pla amb els túnels del terror!

Dimarts, 24 d'octubre de 2023 a les 00:00

El divendres 27 d'octubre arribarà al Centre Cívic el Passatge del Terror Infantil, mentre que dissabte i dimarts li arribarà el torn a la 'Pla Horror Experience'.

La recta final del mes d'octubre els portarà al Pla del Penedès dues grans experiències terrorífiques per a grans i petits, per gaudir d'un Halloween de por. Les activitats es concentraran el divendres 27, el dissabte 28 i el dimarts 31 d'octubre, amb dues propostes d'allò més interessants. 

Divendres arribarà el Passatge del Terror Infantil, organitzat per l'Associació de Balls Populars del Pla. L'activitat es farà al Centre Cívic, al Poliesportiu del Pla, des de les 18.30 i fins a les 20.30. Tindrà un cost de 2,5 euros per persona, tot i que els balladors i balladores tindran una primera entrada gratuïta. 

Pels més grans tornarà a arribar al Pla una nova edició de la 'Pla Horror Experience', enguany la sisena entrega. Aquesta proposta, també organitzada per l'Associació de Balls Populars, es concentrarà els dies 28 i 31 d'octubre, fent passades des de les 21.30h fins a les 2 de la matinada. També es farà al Centre Cívic del Pla, al poliesportiu, amb un preu de 4 euros per persona. 

Animeu-vos a gaudir del Halloween més terrorífic al Pla del Penedès, gràcies a l'Associació de Balls Populars del Pla! No us ho podeu perdre. 

Darrera actualització: 24.10.2023 | 18:37