Arriba el Casal Lúdic Esportiu de Nadal al Pla!

Dimecres, 14 de desembre de 2022 a les 13:00

Un any més, torna el Casal Lúdic Esportiu de Nadal perquè els més menuts del poble el puguin gaudir durant aquestes vacances. Inscripcions ja obertes!

El Poliesportiu Municipal del Pla del Penedès es tornarà a omplir de vida i moviment durant aquestes festes de Nadal gràcies al Casal Lúdic Esportiu del Pla del Penedès, previst pels dies 22, 23, 27, 28, 29 i 30 de desembre i els dies 2, 3, 4 i 5 de gener. Les activitats es faran sempre de matins, de 9 a 1 del migdia, i durant tots els dies hi haurà una gran varietat d'activitats.

Les inscripcions pel casal ja estan obertes, i s'han de tramitar totes a través del formulari que trobareu en aquest enllaç.

 

Organització i detalls del Casal Lúdic Esportiu

El casal d'aquestes festes comptarà amb diversos serveis i possibilitats, que s'han de demanar a part de la inscripció a les activitats. Cada matí hi haurà servei d'acollida de 8 a 9 al mateix pavelló del Pla, però és necessari demanar-ho ja que només s'oferirà si hi ha un mínim de 12 infants apuntats. També cal que els nens i nenes portin l'esmorzar de casa per mig matí. 

Pel que fa als preus, l'ajuntament subvencionarà 18 euros a tots els participants del casal, mentre que l'AMPA en subvencionarà 10 més als infants de les famílies que hi estiguin associades. D'aquesta manera, la graella de preus quedarà definida de la següent manera:

  • Socis de l'AMPA, sense servei d'acollida: 72 euros tot el casal
  • Socis de l'AMPA, amb servei d'acollida: 97 euros tot el casal
  • No socis de l'AMPA, sense servei d'acollida: 82 euros
  • No socis de l'AMPA, amb servei d'acollida: 107 euros tot el casal

En cas de necessitar el servei d'acollida només algun dia puntual, es pot sol·licitar de manera esporàdica per un preu de 3 euros, que s'han de pagar directament al monitor en efectiu. El pagament de les inscripcions es tramitarà per rebut bancari abans de l'inici del Casal Lúdic Esportiu.

En cas de qualsevol dubte o consulta, podeu posar-vos en contacte amb els organitzadors al correu electrònic jespe@jespe.org o del telèfon 93 817 37 36 (Ferran).

 

Activitats variades i per passar un Nadal únic!

Els participants en el Casal Lúdic Esportiu d'enguany podran gaudir d'unes setmanes farcides d'activitats, propostes i diversió gràcies al programa, que presenta una gran varietat de propostes. En aquesta mateixa notícia trobareu el calendari amb totes les activitats previstes per cada dia, per anar animant als més menuts a participar-hi. 

Una de les activitats estrella, sens cap mena de dubte, serà l'excursió a la pista de gel de Vilafranca del Penedès, per aquells infants a partir de 1r de Primària. L'excursió es farà conjuntament amb els pobles de Torrelavit i Guardiola de Font-Rubí, sempre que s'arribi als 30 participants.

L'activitat té un preu de 12 euros per als participants en el casal, però també estarà oberta als infants que no hi participen. En aquest cas, el preu serà de 17 euros per nen o nena

Darrera actualització: 07.10.2023 | 22:10