Programa d'arranjament d'habitatges 2020

Divendres, 5 de març de 2021 a les 00:00

Des del departament de Serveis Socials de l’ajuntament del Pla del Penedès es compte amb el suport de la Diputació de Barcelona per a tirar endavant accions diverses encaminades a la millora de la població del municipi, i de manera preferent a aquelles persones que per motius socials i/o de salut presenten una situació més vulnerable.

Durant el 2020, i malgrat la situació de pandèmia viscuda derivada de la covid-19, també s’ha treballat en aquesta línia duent a terme diferents projectes de suport a la població. En el marc del Programa d’arranjaments d’habitatges, un d’aquests ha estat el suport en accions de millora a persones del nostre municipi; el programa permet fer petites millores de l’habitatge així com l’obtenció de recursos i material específic per a la millora de l’autonomia personal.

Per aquest any 2020 s’ha pogut adquirir 3 llits articulats elèctrics, aquests s’han instal·lat a tres domicilis del poble i han donat cobertura a necessitats detectades des dels mateixos serveis socials, dins del pla de treball que es du a terme.

Darrera actualització: 15.03.2021 | 11:20