Aquest juliol tornen els banys de nit a la piscina del Pla

Dilluns, 10 de juliol de 2023 a les 18:00

Aquest 2023 els banys de nit estan previstos per als dies 14 i 21 de juliol, tots ells de 21h a 0h a la piscina municipal del Pla del Penedès.

Si aquest estiu teniu ganes de tornar a gaudir de la nostra piscina municipal d'una manera totalment diferent, guardeu-vos a l'agenda els dies 14 i 21 de juliol, perquè arriben un any més les banyades nocturnes a la piscina municipal del Pla, previstes des de les 9 del vespre fins a mitjanit. De la mateixa manera que el 2022, l'activitat té uns aspectes a tenir en compte:

 

Les remullades nocturnes estan pensades per a tot el públic i totes les edats, però els menors de 18 anys hauran de complir uns requisits per poder-s'hi banyar i participar en l'activitat:

Els menors de 14 anys hauran d'anar acompanyats d'un adult responsable durant tota l'activitat

- Els joves menors de 18 anys, però major de 14, malgrat no anar acompanyats per un adult responsable, hauran de portar una autorització signada per la mare, pare o tutor legal. Aquest document el podeu descarregar directament en aquesta mateixa notícia, i s'haurà de portar obligatòriament per participar en l'activitat. També es pot recollir a la piscina municipal.

 

Us esperem aquests dos dies a la piscina municipal del Pla del Penedès per participar en aquestes banyades nocturnes!

Darrera actualització: 07.10.2023 | 22:11