Feliç any nou

Dimecres, 30 de desembre de 2020 a les 00:00

Avui estem a punt de deixar enrere aquest any 2020, un any difícil que ens ha fet prendre decisions molt complicades i en molts moments a correcuita.

Un any molt dur, sense dubte, primerament per la salut de molta gent, segon per totes les persones afectades laboralment i econòmicament a causa de la pandèmia.

Hem hagut de canviar els nostres hàbits de vida adaptant-nos, en tot moment, a les restriccions i canvis que ens anaven marcant, hem hagut de deixar de compartir moments amb els nostres familiars i amics, però fer-ho bé ha estat el resultat d'un baix índex de contagi al nostre municipi.

Tots sabem que aquesta pandèmia encara no ha acabat, tot i que ja hem fet un pas endavant, amb l'arribada de la vacuna, però hem de continuar complint amb les mesures sanitàries actuals per tal d'evitar la transmissió del coronavirus.

Vull aprofitar aquest missatge per donar-vos les GRÀCIES a totes i a tots pel vostre comportament durant el confinament i fins el dia d'avui, i és per això, que us demano que celebreu un cap d'any amb seny i responsabilitat per tal d'evitar riscos per a la salut.

Per acabar vull desitjar-vos que aquest nou any 2021 arribi amb molta salut, nous projectes i bons propòsits de futur.

Feliç Any Nou 2021!!!

 

Vanessa Gascó

Alcaldessa del Pla del Penedès

Darrera actualització: 31.12.2020 | 10:16