Al Pla del Penedès ens bolquem cap a la sostenibilitat!

Dijous, 4 de novembre de 2021 a les 00:00

El Pla de Penedès se suma a la setmana europea de l'Energia Sostenible amb diversos actes per sensibilitzar la societat sobre l'eficiència energètica.

El Pla del Penedès s'ha bolcat de cap a la setmana europea de l'Energia Sostenible amb diversos actes per ajudar a conscienciar-nos de la importància que té pel nostre planeta una transició cap a un model d'energia més sostenible. Els primers a fer aquest pas cap a la sostenibilitat van ser els infants de l'escola Sants Abdó i Senén, que dimecres van realitzar el joc de l'energia, pensat perquè els més menuts es conscienciïn i sensibilitzin per reduir el consum energètic a les cases. En aquest sentit, la ciutadania hi juga un paper clau, ja que és la mateixa societat qui ha d'encapçalar aquesta transició, començant pels més menuts de la casa.

Per complementar aquests actes, també s'organitzarà una pedalada familiar i popular per sensibilitzar la societat amb relació a l'estalvi i l'eficiència energètica.​ Aquesta pedalada es farà el diumenge a les 11 del matí, i tindrà un recorregut per tot el terme municipal de la nostra vila. El recorregut tindrà una durada aproximada d'una hora, i està pensada per a tots els nivells i edats. La sortida es farà des de la plaça de Catalunya, i tindrà un petit esmorzar saludable (que inclou una peça de fruita i una ampolla d'aigua per participant) abans de sortir. Per participar no és necessari inscriure's prèviament i l'activitat estarà perfectament adaptada a la situació sanitària actual, respectant totes les mesures de seguretat derivades de la Covid-19. L'únic element imprescindible per participar, a més de la bicicleta, serà el casc.

Pedalada al Pla!

Darrera actualització: 04.11.2021 | 18:19

Imatges