Comunicat de l'Ajuntament del Pla del Penedès en prevenció del Coronavirus

Dijous, 12 de de març de 2020 a les 00.00 h

L'Ajuntament del Pla del Penedès ha decretat un seguit de mesures preventives pel coronavirus seguint les instruccions rebudes pel Govern de la Generalitat de Catalunya.

  • Se suspenen les activitats a les instal·lacions municipals fins a nou avís. Això afecta les activitats esportives, culturals i socials.
  • Respecte a la llar d'infants i els centres educatius se seguiran les directrius marcades pel Departament d'Educació. Així es recomana suspendre les jornades de portes obertes.
  • Es veuran afectades totes les activitats, tant públiques com privades, que s'organitzen a les instal·lacions municipals, Poliesportiu, Sala d'estudi i Casal d'avis, i a la via pública, tal com es recomana des de la Generalitat de Catalunya.

L'Ajuntament vol traslladar un missatge de tranquil·litat i de responsabilitat a la ciutadania i demana als seus veïns i veïnes que, sempre que sigui possible, ajornin aquelles activitats que no siguin estrictament imprescindibles.

L'Ajuntament insta a totes les entitats, associacions i col·lectius que optin mesures de prevenció, així com a les noves mesures que en els dies vinents puguin decretar les autoritats competents de l'Administració general, Govern central i Generalitat de Catalunya.

Darrera actualització: 12.03.2020 | 16:19